Banánkenyér gluténmentesen


gluténmentes banán kenyér recept
  • Sütés főzés
    30 perc
  • Elkészítés
    1 óra
  • Megtekintés
    351

Banánból gyakran túlvásároljuk magunkat és pár darab mindig megmarad, ami túlérik. A banánkenyér recepthez ezek a banánok szolgálnak a legjobb alapanyagként. Elkészítése egyszerű, ugyanis egy tálban minden alapanyagot össze tudunk keverni, ezután csak meg kell sütni. 

MentesFinom

A receptekhez felhasznált alapanyagokat megtalálod a MentesFinom Webáruházban!

Összetevők

Elkészítés

1 Lépés
gluténmentes banán kenyér recept keverés

Az érett banánokat egy villával szétnyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tojást, sütőport, kókuszolajat és összeturmixoljuk.

2 Lépés
gluténmentes banán kenyér recept liszt

Ezután hozzáadjuk a többi alapanyagot és elkeverjük.

3 Lépés
gluténmentes banán kenyér sütés

Kókusz zsírral kizsírozott formába öntjük és 175 °C-on 30 percig sütjük.

Mentesfinom

A Mentesfinom szeretné megkönnyíteni az ételallergiával rendelkező személyek életét, számukra is elérhetővé tenni a finom és változatos táplálkozást. Weboldalunkon hasznos tippeket, információkat és recepteket találsz.

Amik még érdekelhetnek:

Írj értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük