- 2020.09.13.
- Szerző MentesFinom
- 1 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Gluténmentes
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés30 perc
-
Elkészítés1 óra
-
Megtekintés212
Banánból gyakran túlvásároljuk magunkat és pár darab mindig megmarad, ami túlérik. A banánkenyér recepthez ezek a banánok szolgálnak a legjobb alapanyagként. Elkészítése egyszerű, ugyanis egy tálban minden alapanyagot össze tudunk keverni, ezután csak meg kell sütni.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Elkészítés

Az érett banánokat egy villával szétnyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tojást, sütőport, kókuszolajat és összeturmixoljuk.

Ezután hozzáadjuk a többi alapanyagot és elkeverjük.

Kókusz zsírral kizsírozott formába öntjük és 175 °C-on 30 percig sütjük.
Amik még érdekelhetnek:



Banánkenyér gluténmentesen
Összetevők
Kövesse Az Utasításokat

Az érett banánokat egy villával szétnyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tojást, sütőport, kókuszolajat és összeturmixoljuk.

Ezután hozzáadjuk a többi alapanyagot és elkeverjük.

Kókusz zsírral kizsírozott formába öntjük és 175 °C-on 30 percig sütjük.
Írj értékelést