- 2020.09.16.
- Szerző MentesFinom
- 0 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Gluténmentes
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés25 perc
-
Elkészítés1 óra
-
Megtekintés160
Megéri kipróbálni, mert egyszerű, gyors és nagyon finom.

Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Tészta
Krém
Elkészítés
A lisztekhez adjuk a sütőport, szódabikarbónát és egy kicsi sót, átszitáljuk.
Majd a tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjét felverjük a porcukor felével és a citromlével. A sárgáját a porcukor másik felével és a vaníliás cukorral, valamint egy kicsi vanília aromával felverjük, majd olajat adunk hozzá, valamint a joghurtot és a citromhéjat.
Ehhez a keverékhez adunk egy kanál fehérjét és a lisztes keveréket és simára keverjük. Majd óvatosan beleforgatjuk a többi fehérjét.
A kész masszát muffinpapírba tesszük és előmelegített sütőben 190 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tejszínt félig felverjük hozzáadjuk a habfixálót, citrom levet és héjat és kemény habbá verjük.
Amik még érdekelhetnek:



Citromos muffin gluténmentesen
Összetevők
Tészta
Krém
Kövesse Az Utasításokat

A lisztekhez adjuk a sütőport, szódabikarbónát és egy kicsi sót, átszitáljuk.

Majd a tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjét felverjük a porcukor felével és a citromlével. A sárgáját a porcukor másik felével és a vaníliás cukorral, valamint egy kicsi vanília aromával felverjük, majd olajat adunk hozzá, valamint a joghurtot és a citromhéjat.

Ehhez a keverékhez adunk egy kanál fehérjét és a lisztes keveréket és simára keverjük. Majd óvatosan beleforgatjuk a többi fehérjét.

A kész masszát muffinpapírba tesszük és előmelegített sütőben 190 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.

A krémhez a tejszínt félig felverjük hozzáadjuk a habfixálót, citrom levet és héjat és kemény habbá verjük.
Írj értékelést