- 2020.09.17.
- Szerző MentesFinom
- 0 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés30 perc
-
Elkészítés1,5 óra
-
Megtekintés74
A mai ebéd, egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető gombakrémleves, glutén-és laktózmentes változatban.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Elkészítés
A gombákat megtisztítjuk, felszeleteljük, egy pár db-ot félreteszünk. Az olajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát és kicsit megpirítjuk, ezután sózzuk, borsozzuk, kicsi kakukkfüvet adunk hozzá és felengedjük vízzel.
10-15 perc alatt puhára főzzük, utána botmixerrel összeturmixoljuk.
közben a félretett felszeletelt gombákat egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk.
Egy kis tejfölben elkeverjük a lisztet és ezt hozzáadjuk a leveshez. mégegyszer felforraljuk és összeturmixoljuk.
Ezután még glutén-és laktózmentes fekete erdei sonkát pirítottam és laktózmentes sajtos pirítóssal tálaltam.
Amik még érdekelhetnek:



Gombakrémleves
Összetevők
Kövesse Az Utasításokat

A gombákat megtisztítjuk, felszeleteljük, egy pár db-ot félreteszünk. Az olajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát és kicsit megpirítjuk, ezután sózzuk, borsozzuk, kicsi kakukkfüvet adunk hozzá és felengedjük vízzel.

10-15 perc alatt puhára főzzük, utána botmixerrel összeturmixoljuk.

közben a félretett felszeletelt gombákat egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk.

Egy kis tejfölben elkeverjük a lisztet és ezt hozzáadjuk a leveshez. mégegyszer felforraljuk és összeturmixoljuk.

Ezután még glutén-és laktózmentes fekete erdei sonkát pirítottam és laktózmentes sajtos pirítóssal tálaltam.
Írj értékelést