Halászlé


halászlé gluténmentes recept
  • Sütés főzés
    30 perc
  • Elkészítés
    1,5 óra
  • Megtekintés
    179

Ez a halászlé egy egyszerű recept alapján készült, így gyorsan elkészíthető.

MentesFinom

A receptekhez felhasznált alapanyagokat megtalálod a MentesFinom Webáruházban!

Összetevők

Elkészítés

1 Lépés

A vöröshagymát felaprítjuk és egy nagy lábasban megfőzzük az alapot a halfejekből-halfarkakból, egyéb darabokból kb. 2l vízzel felöntve.

2 Lépés

Ezt sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával,25 percig főzzük.

3 Lépés

Ezután egy szűrőn átpasszírozzuk a levest és újból felforraljuk, beletesszük a hal darabokat(filét, patkót) és további 8-10percig főzzük.

Mentesfinom

A Mentesfinom szeretné megkönnyíteni az ételallergiával rendelkező személyek életét, számukra is elérhetővé tenni a finom és változatos táplálkozást. Weboldalunkon hasznos tippeket, információkat és recepteket találsz.

Amik még érdekelhetnek:

Írj értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük