- 2020.09.17.
- Szerző MentesFinom
- 0 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes, Tojásmentes
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés30 perc
-
Elkészítés1,5 óra
-
Megtekintés99
Ez a halászlé egy egyszerű recept alapján készült, így gyorsan elkészíthető.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Elkészítés
A vöröshagymát felaprítjuk és egy nagy lábasban megfőzzük az alapot a halfejekből-halfarkakból, egyéb darabokból kb. 2l vízzel felöntve.
Ezt sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával,25 percig főzzük.
Ezután egy szűrőn átpasszírozzuk a levest és újból felforraljuk, beletesszük a hal darabokat(filét, patkót) és további 8-10percig főzzük.
Amik még érdekelhetnek:



Halászlé
Összetevők
Kövesse Az Utasításokat

A vöröshagymát felaprítjuk és egy nagy lábasban megfőzzük az alapot a halfejekből-halfarkakból, egyéb darabokból kb. 2l vízzel felöntve.

Ezt sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával,25 percig főzzük.

Ezután egy szűrőn átpasszírozzuk a levest és újból felforraljuk, beletesszük a hal darabokat(filét, patkót) és további 8-10percig főzzük.
Írj értékelést