Gluténmentes tortilla, lepény


Gluténmentes kenyérlepény
  • Sütés főzés
    25 perc
  • Elkészítés
    1 óra
  • Megtekintés
    2 373

A tortillák/lepények különböző formában fogyaszthatóak, kedvünk szerint variálhatjuk. A videóban például készült egy fokhagymás-olívaolajos, egy pizzás és egy csirkés wrap variáció. 

A gluténmentes lisztet kicserélhetjük a diétánknak megfelelően, így bárki fogyaszthatja! 

További egyszerű gluténmentes és diétás receptekért csatlakozz csoportunkhoz, ahol véleményedet vagy saját kedvenc receptedet is megoszthatod a többiekkel! Jelentkezz még ma! 🙂

Összetevők

Elkészítés

1 Lépés
gluténmentes kenyérlepény recept

a liszthez hozzáadjuk a sót, sütőport, olívaolajat és a vizet, majd alaposan összekeverjük, ezután átgyúrjuk a tésztát és 10 percig pihentetjük.

2 Lépés
gluténmentes kenyérlepény recept tészta

A tésztából 8 kicsi gombócot formázunk és kinyújtjuk.

3 Lépés
gluténmentes kenyérlepény recept sütés

Száraz, felforrósított serpenyőben egyenként készre sütjük a lepényeket.

Mentesfinom

A Mentesfinom szeretné megkönnyíteni az ételallergiával rendelkező személyek életét, számukra is elérhetővé tenni a finom és változatos táplálkozást. Weboldalunkon hasznos tippeket, információkat és recepteket találsz.

Amik még érdekelhetnek:

Írj értékelést

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.