- 2020.09.12.
- Szerző MentesFinom
- 0 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Élesztőmentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Vegán
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés25 perc
-
Elkészítés1 óra
-
Megtekintés207
A lepények különböző formában fogyaszthatóak, kedvünk szerint variálhatjuk a videóban például készült egy fokhagymás-olívaolajos, egy pizzás és egy csirkés Wrap variáció.
A lisztet kicserélhetjük a diétánknak megfelelően, így bárki fogyaszthatja!
Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Elkészítés

a liszthez hozzáadjuk a sót, sütőport, olívaolajat és a vizet, majd alaposan összekeverjük, ezután átgyúrjuk a tésztát és 10 percig pihentetjük.

A tésztából 8 kicsi gombócot formázunk és kinyújtjuk.

Száraz, felforrósított serpenyőben egyenként készre sütjük a lepényeket.
Amik még érdekelhetnek:



Kenyérlepény gluténmentesen
Összetevők
Kövesse Az Utasításokat

a liszthez hozzáadjuk a sót, sütőport, olívaolajat és a vizet, majd alaposan összekeverjük, ezután átgyúrjuk a tésztát és 10 percig pihentetjük.

A tésztából 8 kicsi gombócot formázunk és kinyújtjuk.

Száraz, felforrósított serpenyőben egyenként készre sütjük a lepényeket.
Írj értékelést