Omlós pulled pork


Pulled pork recept gluténmentes
  • Sütés főzés
    4 óra
  • Elkészítés
    5 óra
  • Megtekintés
    933

Ezt a lassan készült szaftos sertéshúst - pulled pork - ehetjük szendvicsként egy gluténmentes zsemlébe vagy ciabattába töltve, egy kis amerikai káposztasalátával - coleslaw - felturbózva.

 

Vagy akár sült krumplira is tehetünk a húsból és további hozzávalókkal kiegészítve (lila hagyma, kukorica, bacon, csemege uborka, jalapeno, sajt stb.) sütőben megsütve is nagyon finom. Igazán kiadós és laktató finomság.

További egyszerű gluténmentes receptekért csatlakozz csoportunkhoz, ahol véleményedet vagy saját kedvenc receptedet is megoszthatod a többiekkel! Jelentkezz még ma! 🙂

Összetevők

Pác

Káposztasaláta

Elkészítés

1 Lépés
Pulled pork recept fűszer

A pác hozzávalóit egy kisebb tálban összekeverjük.

2 Lépés

Alaposan bekenjük a páccal a húst, ha marad belőle azt a hús mellé rakjuk.

3 Lépés

teszünk még a hús mellé almaecetet, szójaszószt, ketchupot, 1 fej vöröshagymát szétvágva, olívaolajat, és vizet, majd 130 °C-on kb. 4 óra alatt készre sütjük a húst, akkor jó ha már igazán omlós és villával szálaira tudjuk szedni.

4 Lépés

a káposztasalátához összekeverjük a szósz hozzávalóit, majd összekeverjük a lereszelt káposztával és répával, majd a hűtőbe tesszük és állni hagyjuk.

5 Lépés

A ciabattákat kicsit elősütjük, majd teszünk bele az omlós húsból és a salátából.

Mentesfinom

A Mentesfinom szeretné megkönnyíteni az ételallergiával rendelkező személyek életét, számukra is elérhetővé tenni a finom és változatos táplálkozást. Weboldalunkon hasznos tippeket, információkat és recepteket találsz.

Amik még érdekelhetnek:

Írj értékelést

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.