- 2020.11.08.
- Szerző MentesFinom
- 0 Kedvelés
- 0 / 5
- Kategória: Élesztőmentes, Gluténmentes, Tojásmentes
- Nehézség: Könnyű

-
Sütés főzés20 perc
-
Elkészítés2 óra
-
Megtekintés427
Sajnos a receptben felhaszanált tészta már nem kapható, viszont más fajta tésztával is elkészíthetjük. Gyakran készítjük ezt a receptet, nagyon szeretem benne az aszalt paradicsomot. Ad egy kis különlegességet az étel ízéhez.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy te se maradj le a legújabb recept videóinkról!
Összetevők
Elkészítés

Kifőzzük a tésztát

Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, ezután hozzáadjuk a paradicsomszószt és a tejet, majd megfűszerezzük (só, bors, bazsalikom)

A kifőtt tésztát egy hőálló tálba helyezzük, majd ráöntjük a szószt. Megszórjuk a tésztát paradicsommal, aszalt paradicsommal, prosciutto sonkával és sajttal.

Előmelegített sütőben 200 C-on 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Amik még érdekelhetnek:


Sajtos sonkás rakott tészta gluténmentesen
Összetevők
Kövesse Az Utasításokat

Kifőzzük a tésztát

Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, ezután hozzáadjuk a paradicsomszószt és a tejet, majd megfűszerezzük (só, bors, bazsalikom)

A kifőtt tésztát egy hőálló tálba helyezzük, majd ráöntjük a szószt. Megszórjuk a tésztát paradicsommal, aszalt paradicsommal, prosciutto sonkával és sajttal.

Előmelegített sütőben 200 C-on 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Írj értékelést