Sós gofri gluténmentesen


Gluténmentes sós gofri
  • Sütés főzés
    25 perc
  • Elkészítés
    1 óra
  • Megtekintés
    271

Ehetjük simán, melegszendvicsként sajttal, sonkával vagy a tésztát kiegészíthetjük plusz alapanyagokkal.

MentesFinom

A receptekhez felhasznált alapanyagokat megtalálod a MentesFinom Webáruházban!

Összetevők

Elkészítés

1 Lépés
gluténmentes gofri összekeverés

Az olvasztott margarinhoz hozzáadjuk a tojást, elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajtot, pici sót.

2 Lépés
gluténmentes gofri liszt keverés

rizslisztben elkeverjük a sütőport.

3 Lépés
gluténmentes gofri adagolás

A lisztes keveréket 1/3 adagonként hozzáadjuk a margarinos keverékhez és a tejet is folyamatosan adagoljuk hozzá, alaposan elkeverjük, hogy egy sűrű masszát kapjunk.

4 Lépés
gluténmentes gofri sütés

A kicsit kiolajozott gofri sütőben készre sütjük.

Mentesfinom

A Mentesfinom szeretné megkönnyíteni az ételallergiával rendelkező személyek életét, számukra is elérhetővé tenni a finom és változatos táplálkozást. Weboldalunkon hasznos tippeket, információkat és recepteket találsz.

Amik még érdekelhetnek:

Írj értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük